Creating
sustainable growth.

Duurzaamheid,
de sleutel tot groei
op lange termijn.

Duurzame leiders zien het grotere geheel en zijn tegelijk stevig gegrond in de samenleving, de economie en hun organisatie. Ze nemen verantwoordelijkheid en maken bewuste keuzes, ook in functie van milieu, maatschappij en governance (ESG). Duurzame organisaties zorgen ervoor dat hun missie en visie in lijn zijn met die van hun mensen. Onze multidisciplinaire experts zetten praktijkonderzoek, academische expertise en een no-nonsense attitude in om duurzame leiders en organisaties te ontwikkelen. #vertrouwen

Duurzame leiders

Duurzame leiders zijn steeds alert en nemen hun verantwoordelijkheid. Ze zien het grotere geheel waarmee verantwoord en gewetensvol moet worden omgegaan. Tegelijk zijn ze stevig geaard in de samenleving, de economie en hun organisatie. Met hun kijk op het collectief, overzien ze vanuit een brede optiek het sociale systeem van hun team, organisatie en de wereld daarbuiten.

LINKx helpt leiders om bewuste keuzes te maken en de juiste voorwaarden te creëren voor duurzame groei. Waar nodig challengen we de status quo en bieden we nieuwe perspectieven aan. Ons doel is om leiders te ontwikkelen die alert kunnen schakelen in deze snel evoluerende hybride wereld.

Duurzame organisaties

Duurzame organisaties weten dat hun missie, visie en strategie gealigneerd moet zijn met die van hun mensen. Wij helpen dat te realiseren en zo een positieve cultuur en versterkende wisselwerking teweeg te brengen. Door samen richting eenzelfde doel te werken, ontsluiten we het maximale potentieel van uw organisatie en maken we duurzame groei mogelijk.

LINKx begeleidt organisaties op strategisch en operationeel niveau en faciliteert directies, raden van bestuur, management- en projectteams. Wij werken intensief samen om strategische vraagstukken te analyseren, de effectiviteit te verhogen en de connectie in uw team(s) te versterken.

E-Leadership Essentials Programma

VERSTERK je leiderschapsvaardigheden

Attention is a limited source. Pay attention to what you’re paying attention to.

LINKx, by CBIZ – Antwerp office – Knokke office – BTW BE 0822 009 474