Bieke Van Gool

LEADERSHIP ADVISOR & LINKX FOUNDER

Als leiderschapsadviseur en executive coach ondersteun ik ondernemers, managers en raden van bestuur die in zichzelf en in hun mensen willen investeren. Leiders die vooruit willen en succes willen boeken in bedrijfstransformatie. De juiste mensen op de juiste plaats, die de juiste dingen doen. Hoe? Door aandacht te schenken aan het meest fundamentele en focus vast te houden. Door prioriteiten te verduidelijken. Door drijfveren te heroverwegen. Door te verbinden en te synchroniseren met anderen. Door perspectieven te veranderen en gebruik te maken van de lessen die de wetenschap ons biedt.

Aandacht

Wat zijn jouw prioriteiten? De juiste focus en empathische zin maken verandering mogelijk. De 21e eeuw vraagt om een collectief dat in staat is en durft verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzame toekomst. Aandacht is de sleutel. Want waar je aandacht aan geeft, groeit. Waaraan geef jij jouw aandacht?

Connectie

Wij, mensen, zijn sociale dieren. We waren sociaal voordat we mens werden. Verbondenheid is een voorspeller voor goede werkprestaties en flexibiliteit. Onderzoek toont aan dat het gevoel van ergens bij horen een belangrijke voorwaarde is voor geestelijke gezondheid. Verbinding maakt ook de kracht van het collectief mogelijk, m.a.w. des te meer impact. Hoe kan ik jou ondersteunen?

Impact

Jouw behoeften en doel. Samen, op maat, individueel, in duo of in groep, bepalen we jouw proces; een op maat gemaakte traject met coaching, feedback- en beoordelingsinstrumenten, peer reviews, intervisie, opstart, opvolging of actieplan. Laten we de huidige comfortzone uitdagen en impact creëren.

Leadership tracks

Executive Leadership Coaching

Intensief individueel groeipad met een hoge impact

Hoe breng je jouw organisatie naar het volgende niveau? Hoe ontwikkel je jezelf en bereid je je voor op de toekomst die voor ons ligt? Samen identificeren we jouw behoeften, drijfveren en prioriteiten. Jouw persoonlijke transformatie vereist de moed om je huidige comfortzone uit te dagen. Mijn ondersteuning, expertise, toonaangevende praktijken en reflectie vragen hebben anderen geholpen op weg naar verandering en resultaten. Ben je klaar om je impact te vergroten?

Strategic Leadership Advisory

Krachtige afstemming of alignering voor allianties, partnership, management en teams

Werk je in een hoogpresterend team? Hoe effectief is jouw organisatie en veranderingsproces? Zijn individuele doelen verbonden met het gemeenschappelijke doel? Weten hoe je moet evolueren, hoe je kunt voorkomen dat je strategie ontspoort of hoe je op koers blijft, was een uitdaging voor veel van de leidende teams die ik heb begeleid. Met meer dan 20 jaar expertise en ervaring op managementniveau faciliteer en ondersteun ik gedeelde doeltreffendheid. Laten we afstemmen op ‘First Things First’.

Leadership Reboot Programs

Open kleine groepsprogramma’s voor bedrijfsleiders en topmanagers

Een keer per jaar nodig ik jou en andere bedrijfsleiders uit naar inspirerende locaties voor exclusieve kleine groepsprogramma’s. We distantiëren onszelf letterlijk en figuurlijk enkele dagen van onze organisaties. We verbeteren onze leiderschapsvaardigheden, wisselen perspectieven uit en gebruiken de tijd voor persoonlijke transformatie. We bereiden ons voor op de toekomst, delen onze voortgang op het gebied van prioriteiten stellen en toonaangevende praktijken. Wil je inspiratie vinden, nieuwe inzichten verwerven en ondersteuning krijgen om jouw weg voorwaarts te verduidelijken, net zoals anderen deden?

Waarom aandacht de essentie is

Onze wereld heeft leiderschap nodig, mensen die samen een positief verschil maken. Meer mensen die anderen in beweging brengen om de noodzakelijke evolutie voort te zetten. De 21e eeuw vraagt om eigenaarschap, om een collectief dat verantwoordelijkheid kan, wil en durft te nemen voor een duurzame toekomst. Aandacht is essentieel. Want, waar je aandacht aan besteedt, groeit.

Bieke Van Gool haar boek is een praktisch en volledig naslagwerk geworden voor degenen die op een pragmatische en succesvolle manier hun leiderschap willen versterken. Ze nodigt de lezer uit om te handelen en doelstellingen te bereiken vanuit focus, aandacht en connectie met de lange termijn doelstellingen. Om een context te creëren waarin mensen, teams en organisaties kunnen groeien en gedijen. Dit vereist leiderschap, keuzes en moed.

“Bieke beschrijft op een krachtige, duidelijke manier waarom ‘aandacht’ essentieel is. Een mooi referentiewerk voor iedereen die concrete stappen wil zetten in zijn of haar leiderschap in deze uitdagende tijden. Tegelijkertijd stimuleert ze de lezer om zelf in actie te komen en samen succes te behalen.”

— Roland Briene, Commercial Director Damen Naval

E-leadership Essentials Programma

VERSTERK je leiderschapsvaardigheden

Dit hybride online traject zal jouw leiderschap versterken, zodat je anderen kunt inspireren, motiveren en effectief kunt leiden. Door het volgen van zeven modules, zal je verschillende domeinen van persoonlijk, interpersoonlijk en organisatorisch leiderschap verkennen en niet alleen je kennis en inzichten, maar ook je vaardigheden binnen leiderschapsontwikkeling vergroten.

Of je nu een doorgewinterde leidinggevende bent of een opkomende professional die klaar is om meer verantwoordelijkheden op zich te nemen, het E-leadership  essentials programma is jouw complete en uitgebreide routekaart.

Het E-leadership  Essentials Programma is een samenwerking tussen LINKx en de Acco Learn leerspecialisten. Samen streven ze ernaar een leerervaring te bieden die resultaatgericht is, waarbij nieuwe perspectieven, effectiviteit en efficiëntie in jouw persoonlijk leiderschapstraject worden gewaarborgd.

"Leiderschap is essentieel, transformatie is nodig en aandacht is de oplossing. Want wat je aandacht geeft, groeit. Mijn keynote is een verhaal van connectie, letterlijk en figuurlijk."

— Bieke Van Gool

LINKx, by CBIZ – Antwerp office – Knokke office – BTW BE 0822 009 474