Choose to
transform.

Aandacht als tool voor organisatie- en cultuurtransformatie

Aandacht leidt tot connectie en connectie leidt tot impact. Effectieve organisaties werken als een systeem waarin teams en mensen geconnecteerd met elkaar, samen doelen bereiken. Wil je jouw managers en teams klaarstomen voor een duurzame toekomst? Staat jouw bedrijf voor een uitdagende transformatie? LINKx zorgt voor meer inzicht, meer connectie en meer engagement. Zo kan je transformeren van oude naar nieuwe denkkaders en positieve veranderingen realiseren. #aandacht

Een sterke bedrijfsvisie

Hoe zorg je ervoor dat iedereen – top-down en bottom-up – doordrongen is van de missie, visie en strategie van jouw bedrijf? Alles start bij het aligneren, synchroniseren en connecteren in de breedte en in de diepte. We vertrekken vanuit de behoeftes, belangen en intenties van de leider(s) en linken deze op een effectieve manier aan die van de teamleden.

LINKx ondersteunt medewerkers, teams en organisaties bij de transformatie van oude naar nieuwe denkkaders, volledig ‘in sync’ met jouw bedrijfsvisie.

Een stevige bedrijfscultuur

Hoe creëer je een positieve cultuur en een groeimindset? Hoe bewegen we jouw mensen richting nieuwe doelen? Met onze expertise in neurowetenschap en het menselijk gedrag, realiseren we positieve veranderingen op basis van onderlinge connecties. Want individuele medewerkers worden krachtiger als ze zich verbonden voelen met het geheel.

LINKx legt de link tussen oorzaak en gevolg, cultuur en gedrag, werkwijzen of processen. Wij helpen jouw bedrijfscultuur positief te ontwikkelen.

Benieuwd naar onze webinars en open opleidingen?
Een interactieve keynote rond geconnecteerd leiderschap of geconnecteerde loopbanen?

“Bieke Van Gool heeft een onmiskenbare invloed gehad op het leiderschapsontwikkelingsprogramma van mijn team, het bestuur van EY – ACR. Bieke excelleert niet alleen in het creëren van verbinding, maar toont ook een opmerkelijk snel begrip van onze wereld en de markt waarin we opereren. Dit stelde ons in staat om direct naar de kern van de zaak te gaan, met als resultaat dat we snel tastbare verbeteringen zagen in de teamdynamiek. Haar interventies hebben niet alleen onze groep verenigd, maar hebben ook de weg vrijgemaakt voor verdere groei en ontwikkeling op gebied van leiderschap.”

Philippe Verhoeven – EY EMEA ACR Leader/Partner

What is your focus?

LINKx, by CBIZ – Antwerp office – Knokke office – BTW BE 0822 009 474