We grow people, teams and organizations.

Advies, opleiding
en coaching op
maat.

Hoe werkt LINKx? Persoonlijk, professioneel en met passie!

Elk traject start met een oriënterend gesprek waarbij we in alle openheid en vertrouwen jouw doelstellingen bespreken, jouw pijnpunten analyseren en jouw kernvragen verfijnen. Op basis van jouw noden en behoeften stellen we een multidisciplinair team samen van experts, trainers en coaches die werken op transformatie, leiderschap, teamdynamiek en verandermanagement. #topteam

Wij omarmen het hybride werken, en het liefst van al werken we face-to-face in een inspirerende en ruime omgeving in de natuur, waardoor de ervaring beklijft. We werken individueel en in groep waarbij we een modulair begeleidingstraject voorstellen, gespreid over een langere periode. Zo kunnen we merkbare verandering, groei en een blijvend resultaat garanderen. #topresult

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

E-Leadership Essentials Programma: gloednieuw!

Dit gevarieerde en complete hybride online traject verstevigt jouw leiderschap, zodat je anderen effectiever kunt inspireren, motiveren en ondersteunen. Je leert schakelen in stijl en gedrag, aangepast aan de behoefte van de situatie. Door het volgen van zeven modules en het gebruik van een persoonlijk portfolio, zal je de verschillende domeinen van persoonlijk, interpersoonlijk en organisatie leiderschap verkennen en niet alleen je kennis en inzichten, maar ook je vaardigheden versterken.

Management
Advies:

Jouw organisatie wil zich verder ontwikkelen? De juiste mensen die op de juiste plaats met de juiste dingen bezig zijn, jullie prioriteiten en inter-connectie, daarop focussen wij wanneer wij strategisch adviseren. Wij begeleiden management, directie- en projectteams door te zorgen voor alignering en synchronisatie. We ondersteunen en faciliteren keuzes, afstemming, opvolging en uitvoering zodat organisaties door de juiste acties en plannen de uitgezette doelstellingen bereiken.

Multi-perspectief coaching:

Deze intensieve deep-dive is een voor jou op maat gemaakt leiderschapsontwikkelingstraject, geleid door minstens twee coaches. In 6 korte sessies onderzoeken en bepalen we de beste stappen vooruit voor jou. Door middel van verschillende perspectieven en in een hoog tempo, werken we aan het vergroten van jouw bewustzijn, inzicht, functioneren en presteren. We zetten observatie, feedback en feedforward in. Vanuit diverse invalshoeken, met als doel de vergroting van jouw professionele impact, versterken we jouw talenten en vaardigheden.

Career growth: begeleiding van jouw loopbaan

Geconnecteerd werken. In connectie blijven met jouw talenten, drijfveren, ambities en waarden is niet vanzelfsprekend, maar wel van belang als je een duurzame loopbaan wilt bouwen. In tijden van hoge druk, onzekerheden, veranderende organisaties en een wijzigende definitie van loopbaansucces, is het belangrijk om zelf aan het stuur van je loopbaan te kunnen blijven staan, met de juiste aandacht en focus. We duiken onder de waterlijn, in “de onderstroom”, en resetten jouw professioneel pad. We reiken modellen en inzichten aan die leiden tot een intensief traject van een 3 tot 5-tal sessies, waarbij doelen en toekomstige acties glashelder worden. 

Re-connect: reïntegratie op jouw maat

Ben je de connectie met je werk verloren of heb je behoefte aan een nieuw kompas? Met dit traject begeleiden we professionals in hun re-integratieproces bij uitval. Vanuit een proactieve en gedragen aanpak herstellen we de energiebalans en werken we aan een succesvolle re-integratie, waarbij het maken van heldere afspraken met de werkomgeving en een goede opvolging daarvan essentieel is. We ondersteunen jouw voortgangs- en beslissingsproces, met aandacht voor jouw werk- en/of privécontext.

Webinar: Breinvriendelijk & stressvrij werken?

In dit webinar van 1 uur leer je hoe we ons brein meer kunnen laten ontspannen tijdens en na het werken, hoe we stress kunnen reduceren en hoe we met meer aandacht en meer balans productiever, gelukkiger en gezonder kunnen werken (en in het leven staan). We reiken inzichten aan die tot reflectie uitnodigen zodat je de evaluatie van je eigen mentaal welzijn op het werk kan maken én we geven concrete tips om stressbronnen aan te pakken, productiever te zijn en tot meer zelfbewustzijn te komen. Het doel is om deelnemers te begeleiden naar een stevigere connectie met zichzelf.

Onze werkwijze

De werkwijze van LINKx is praktijkgericht en evidence-based. Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek in de domeinen van psychologie, sociologie en neurowetenschappen. Daarvoor werken wij onder meer graag samen met Antwerp Management School. Ter ondersteuning in bepaalde trajecten gebruiken we bewezen instrumenten die mensen tot reflectie en inzicht helpen, zoals DISC, MBTI en Management Drives. Dit combineren we met onze ervaring en expertise in het veld die we graag delen met onze klanten. #sharingiscaring

Ontdek hoe je breinvriendelijk en stressvrij kunt werken!
Boek onze webinar over mentaal gezond werken.

“Onder Bieke’s begeleiding heb ik geleerd hoe ik effectieve communicatie binnen mijn organisatie kan bevorderen door een dieper begrip te ontwikkelen van verschillende managementdrijfveren, inclusief die van mezelf.”

— Wesley Pryor, CEO van Acheron Trading

Benieuwd naar onze webinars en open opleidingen? Een interactieve keynote rond geconnecteerd leiderschap of geconnecteerde loopbanen?

On a mission to positively impact your world.

LINKx, by CBIZ – Antwerp office – Knokke office – BTW BE 0822 009 474