We rise by
lifting others.

Connectie als drijfveer voor impact, groei
en succes.

Om duurzame impact te realiseren, is het essentieel dat leidinggevenden en teams in eerlijke verbinding staan met zichzelf, met anderen en hun omgeving. Geconnecteerd leiderschap is de voorwaarde om constructief samen te werken en succesvol te groeien in deze snel evoluerende hybride wereld. LINKx synchroniseert en transformeert jouw leiders en teams door te denken en te doen, door inzicht en acties. #impact

Geconnecteerde leiders

Sterk leiderschap is de versneller van innovatiekracht en wendbaarheid binnen een succesvolle organisatie. Leiders hebben een cruciale rol in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent. Ze zetten de lijnen uit voor een duurzame toekomst en bepalen mee het succes van een organisatie.

Wil je jouw leiderschap vergroten in deze snel veranderende hybride wereld? Samen ontwikkelen we meer persoonlijke impact, zonder hiërarchische macht uit te oefenen. We leren daadkracht tonen, maar handelen vanuit een gevoel voor context. 

LINKx haalt alles uit jouw leiderschapspotentieel door coaching, advies, intervisie en opleidingen op maat. #personaldevelopment

Geconnecteerde teams

Succesvolle teams connecteren en communiceren in alle vertrouwen. Ze begrijpen elkaars behoeftes en voorkeuren, talenten en valkuilen, kennis en kunde. Met deze inzichten gaan ze aan de slag om de juiste acties te nemen met de juiste m/v/x op de juiste plaats. Ze beslissen om samen succesvol te zijn. 

Wil je het volle potentieel van jouw teams benutten? Samen realiseren we een ontwikkelingstraject afgestemd op de noden en vragen van jouw teams. Wat leeft er echt? We zorgen dat de prioriteiten (h)erkend en aangepakt worden.

LINKx werkt met, naast en in jouw team om een vooraf afgesproken en gezamenlijk doel te bereiken. #sharedresults

Benieuwd naar onze webinars en open opleidingen?
Een interactieve keynote rond geconnecteerd leiderschap of geconnecteerde loopbanen?

Your attention reflects your intention. Right?

LINKx, by CBIZ – Antwerp office – Knokke office – BTW BE 0822 009 474