Stronger together.

Ontmoet onze partners

PARTNER

Antwerp Management School

“Opening minds to impact the world”. Antwerp Management School is al 60 jaar koploper op het vlak van innovatie, transformatie, ondernemerschap en ecosystemen met aandacht voor mens en maatschappij. In die 60 jaar is hun ambitie niet veranderd.
Sinds 2009 werken Antwerp Management School en Bieke Van Gool (LINKx) intensief samen. Bieke is als executive coach en leadership expert betrokken bij onder meer het Leadership and Career Development Track van de voltijdse masterprogramma’s van AMS. Daarnaast ontwikkelen LINKx en AMS samen inspirerende content (zoals colums, podcasts …).

PARTNER

Acco Learn

Acco Learn helpt organisaties bij het creëren van effectieve en boeiende leerervaringen. Het E-leadership programma is een samenwerking tussen LINKx en de leerspecialisten bij Acco. Samen streven ze ernaar een leerervaring te bieden die resultaatgericht is, waarbij nieuwe perspectieven, effectiviteit en efficiëntie in jouw persoonlijk leiderschapstraject worden gewaarborgd.

PARTNER

Lannoo Campus

LINKx en Uitgeverij Lannoo Campus brengen aandacht onder de aandacht. In 2018 beslisten Bieke Van Gool en Niels Janssens om samen te werken aan geconnecteerd leiderschap. Deze samenwerking resulteerde in 2021 in de publicatie van het boek “Waarom aandacht de essentie is” door auteur Bieke Van Gool.

Het boek nodigt uit tot besluitvaardigheid en het benutten van de kansen die zich aandienen voor een duurzame toekomst. Bieke pleit voor een kwaliteitsvolle vorm van aandacht die jouw, en daarmee ook onze, werkelijkheid bepaalt. LannooCampus, dat is passie voor kennis. Wij publiceren kwalitatieve werken voor de professionele markt en voor het hoger onderwijs, telkens in samenwerking met vakexperten.

PARTNER

Management Drives

Management Drives helpt organisaties wereldwijd in het verbeteren van de performance van hun organisaties, teams en individuen. Management Drives ontwikkelt dynamische softwares en services om zo MD professionals en hun kwalitatief hoogwaardig partnernetwerk met de eindgebruikers.

PARTNER

Thomas International

Thomas International is opgericht in 1981. Ze stellen bedrijven in staat om de juiste mensen voor hun onderneming te werven, te behouden en te ontwikkelen. Dit doen ze aan de hand van hun toonaangevend assessment platform.

LINKx is een complementair collectief van adviseurs, experts, trainers en coaches die gepassioneerd zijn door leiderschap, teamdynamiek en organisatieontwikkeling.

LINKx, by CBIZ – Antwerp office – Knokke office – BTW BE 0822 009 474